Мед Атлант

У Франківську відкрили дошку пам’яті Андрію Барасюку. ФОТО

7 грудня  у рамках програми “Івано-Франківськ – місто героїв” на фасаді загальноосвітньої школи №12 відкрито дошку пам’яті воїну російської-української війни – Андрію Барасюку.

У Франківську на фасаді ЗШ № 12 відкрито дошку пам’яті воїну російської-української війни – Андрію Барасюку, який колись навчався там.

Барасюк Андрій народився 1 червня 1986 р. У 1992 році розпочав навчання у школі №12. Після 8 класу продовжив навчання у професійно-технічному училищі №1. У 2004 році був призваний на строкову службу у лави Збройних Сил України Залишився у 1-й окремій бригаді морської піхоти на контрактній службі.

9 березня 2015 року був направлений до 501 батальйону зведеної бригади морської піхоти.

Барасюк Андрій загинув 25 серпня 2015 року під час артилерійського обстрілу біля с. Сопине в районі міста Маріуполь Донецької області.

Указом Президента України №6/2016 від 16 січня 2016 року “За особливу мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверинітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Барасюк Андрій нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня (посмертно).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...