Мед Атлант

На Прикарпатті водій фури тікав від погоні поліцейських. ВІДЕО

Вчора, 11 грудня, в Івано-Франківській області в місті Снятин сталося ДТП.

На зловмисника слідчі Кіцманського відділу поліції розпочали три кримінальні провадження та звернулися до суду з клопотанням про арешт транспортного засобу.

Увечері 11-го грудня у селі Оршівці Кіцманського району працівники поліції зупинили за порушення Правил дорожнього руху вантажний автомобіль «МАН» з лісодеревиною під керуванням 35-річного жителя Прикарпаття. Перевіряючи документи водія, правоохоронці запідозрили, що вони можуть бути підробленими і викликали слідчо-оперативну групу.

Коли кермувальник дізнався, що поліцейські викрили підробку, вирішив утекти від поліцейських. Ледь не наїхавши на працівника поліції, котрий стояв попереду вантажівки, порушник почав рухатися у напрямку міста Снятин Івано-Франківської області.

Зловмисник не реагував на світло-звукові сигнали та неодноразові вимоги поліцейських зупинитися. Створюючи на дорозі аварійні ситуації, утікач наражав на небезпеку інших водіїв і пішоходів. Під час чергового небезпечного маневру порушник допустив зіткнення із службовим автомобілем поліції.

Слідчі розпочали кримінальні провадження за статтями 358 (Підроблення документів…), 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу…) і 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що на Тисмениччині поліцейські спіймали крадія, який вдерся в амбулаторію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...