Мед Атлант

На Коломийщині депутат звинуватив місцеву владу у розкраданні меблевого комбінату

Депутат Печеніжинської ОТГ Василь Стефурак заявив про спробу усунути його з посади голови земельної комісії після звинувачення у розкраданні майна громади місцевими чиновниками.

Про це він повідомив на власній сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Мені було надзвичайно “приємно” дізнатись, з ким я провів останні три роки. “Приємно”, що оцінили мої старання в усіх проектах. І вчинили, як справжня команда “Громади на мільйон”. Хоча про що я? Ви ж сміялись з мене, коли я боровся за той багатостраждальний мільйон. І у фразах “нащо тобі того”, “і шо ти з того маєш”, частіше звучало “ну ти й дурний”…, – пише депутат.

Він також зазначає, що замість того, щоб набивати свої кишені, дбав про громаду і відмовлявся від свого, щоб громада розвивалася.

Вам не зрозуміти, як то так стояти за громаду. Як не зрозуміти, чому я відстоював наші ліси, щоб їх не забрали, чому я лазив попід хати, щоб люди не скидали каналізаційні стоки в річки… І ваше постійне питання “що ти з того маєш” було одним з найдратівливіших. Але я, на відміну від вашого “боса”, не дбав про власні інтереси і люксові автомобілі не купував. Як і не розкрадав майно громади в промислових масштабах… Чим і розсердив “кєровників”, – зауважує Стефурак.

Депутат пояснює, що під час сесійного засідання заявив, що Меблевий комбінат розікрали не без допомоги місцевих представників влади.

І як результат на наступній сесії під чітким керівництвом і прямим тиском депутата обласної ради від партії БПП Солідарність Дмитра Лащука відбулася спроба усунути мене з посади голови земельної комісії. Законність його дій оцінять правоохоронні органи, а я лише хочу подякувати “колегам”, – зазначає чоловік.

Доброго вечора шановна громадо і бувші друзі-депутати Печеніжинської ОТГ. Мені було неймовірно "приємно" дізнатись з…

Опубліковано Василем Стефураком Вівторок, 11 грудня 2018 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...