Мед Атлант

На Прикарпатті сталось 32 ДТП через погіршення погодних умов

Дорожній стан на Прикарпатті ускладнений через сніг та ожеледицю. Усім учасникам дорожнього руху поліцейські радять бути уважними і неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

Опади не припинялися протягом вихідних і це спричинило труднощі на дорогах області. Через це зростає аварійність. За вихідні сталося 32 аварії (21 в суботу і 11 в неділю), причинами яких стали погодні умови і недотримання Правил дорожнього руху. На щастя, у ДТП ніхто не травмувався. До слова, за п’ятницю трапилося 23 аварії, також без потерпілих.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Івано-Франківщині.

Правоохоронці рекомендують по можливості не виїжджати без необхідності на власному автотранспорті, стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні. Щоб вчасно відреагувати на різке ускладнення умов пересування, необхідно дотримуватися Правил дорожнього руху та не виконувати небезпечних маневрів при пересуванні.

Радимо водіям “перевзутися” на зимову гуму та обережно рухатися і в жодному випадку не сідайте за кермо у нетверезому стані. Пішоходів просимо бути уважними у вечірню пору доби і переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору.  Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах, – рекомендують поліцейські.

Нагадаємо, що поліцейські Прикарпаття попереджають про погіршення погоди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...