Мед Атлант

Батьки з Прикарпаття передаровують отримані від держави бебі-бокси

На допомогу від уряду батькам на Прикарпатті довелося чекати понад три місяці, -пише газета Експрес.

За цей час кількість пакунків, які мали завезти в область, сягла майже трьох тисяч.

Нам надійшли дещо оновлені пакунки, з удосконаленим вмістом. Зокрема, підгузники в наборі вже двох розмірів і від кращого виробника, — каже Степан Микицей, заступник директора департаменту соцполітики ОДА.

За його словами, аби отримати цей пакунок, батькам необхідно самим звертатися до управлінь соціального захисту за місцем проживання. Здебільшого, працівники управління попередньо телефонують та повідомляють, що пакунок чекає свого власника. Приходити по нього потрібно з паспортом та ідентифікаційним кодом.

Думаю, не забиратиму той пакунок. Мені нічого звідти вже не знадобиться. Одяг вже буде малий , підгузники теж, а такі дрібнички, як термометр і ножиці, я вже давно купила сама, — каже Тетяна Бірч-Петерсен, яка ще 24 вересня в обласному пологовому народила хлопчика.

Інша матуся, калушанка Оксана Мусійчук, у той же день, коли отримала пакунок, більшість речей подарувала. Опублікувала пост у соцмережі з пропозицією віддати речі безплатно.

Залишила собі одну пачку підгузників, дві пари повзунців, шампунь і вологі серветки, — розповідає вона. Все інше у нас або вже є, або замале”, – каже матуся.

Нагадаємо, що “працівники служби безпеки банку” ошукали калушанку на 7 тисяч гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...