Мед Атлант

Неймовірний та казковий: новий номер журналу “Like” вже у продажу. ВІДЕО

У світ вийшов новорічний номер глянцевого журналу “Like”. У глянці є що почитати.

Без цієї яскравої та харизматичної жінки сьогодні неможливо уявити українське телебачення За її тендітними плечима чимало різних програм. Та, виявляється, ведуча «ТСН» на «1+1» Лідія Таран до світу журналістики потрапила випадково. Невідомі сторінки життя відомої теледіви читайте в ексклюзивному інтерв’ю журналу «Like».

Перед нами нелегке завдання — з’їсти все на свята та не погладшати. Виявляється така місія можлива. Забудьте про калорії і раціон. Тому що головне не те ЩО ми їмо, а ЯК ми це робимо! ПРАВИЛА ХАРЧУВАННЯ у новому “Like”.

Ефектна зовнішність та економність. Новенька білосніжна «Mazda 6» – представник третього покоління успішної та популярної моделі японського автовиробника. Оновлена версія з’явилася на ринку всього кілька місяців тому . На що здатна «шістка» у своїй топ-комплектації? Тест драйв від журналу.

Блиск і розкіш. Саме це обожнює господиня 2019-го Жовта Земляна Свиня. Тож у новорічну ніч не обійтися без стразів, кристалів, блискіток. Усі ці елементи повною мірою присутні в колекціях іменитих дизайнерів. Тож у чому ж зустрічати новий 2019 , щоб свинка залишилася задоволена – читайте на сторінках журналу “Like”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...