Мед Атлант

Франківці обирають ялинку в горщику

21 та 22 грудня біля Палацу Потоцьких лісівники ДП «Івано-Франківський селекційно-насіннєвий центр» та ДП «Вигодське лісове господарство» здійснювали реалізацію ялинок у горщику.

Франківці могли придбати не тільки ялину звичайну, а й ялицю білу, сосну жовту, чорну та жорстку, а також ялину колючу (голубу).

Цікаво, що минулого року містяни обирали невисокі новорічні дерева. Цьогоріч попитом користувалися ялинки висотою від 1,5 до 2,5 м.

У різдвяні свята живі красуні у горщиках від прикарпатських лісівників милуватимуть око як маленьких, так і дорослих франківців у їхніх помешканнях, а також вірян у храмах міста та відвідувачів закладів харчування. Адже саме вони обрали ялинку в горщику, вирощену та виплекану протягом декількох років працівниками лісогосподарських підприємств Франківщини.

Реалізація новорічних ялинок у горщику здійснюватиметься також 28 та 29 грудня біля Палацу Потоцьких.

Нагадаємо, що новорічні ялинки державних підприємств Івано-Франківського ОУЛМГ можна придбати у лісгоспах та на ринках області.

Про походження придбаної ялинки можна дізнатися, ввівши номер із самоклейної етикетки або бирки на сайті підприємства оператора www.ukrforest.com (послуга безкоштовна).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...