Мед Атлант

Кінологи та криміналісти Прикарпаття отримали нові автомобілі. ВІДЕО

Сьогодні, 26 грудня кінологічні підрозділи поліції в 15 областях та криміналістичні служби в 14 областях України отримали нові автомобілі.

Сучасні транспортні засоби підвищать ефективність роботи обласних підрозділів, які забезпечують розмінування та знешкодження вибухонебезпечних предметів, а також роботу кінологічних центрів. Участь у церемонії передачі транспортних засобів взяли міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та глава Національної поліції України Сергій Князєв.

Маємо честь вручити нову техніку,29 автомобілів для кінологів та криміналістів. Кожен з вас тепер буде мати можливість реалізувати свою професійну компетентність. Професійна компетентність та чесність – то чого ми хочемо від кожного поліцейського, – сказав Арсен Аваков.

Територіальні підрозділи кінологічної служби української поліції, в тому числі й прикарпатський, отримали автомобілі Renault Dokker.

І відтепер в кожному обласному кінологічному центрі, в кожному обласному підрозділі буде спеціально обладнаний автомобіль. Співробітники кінологічної служби разом зі своїми напарниками показують ефективну роботу у різних напрямках службової діяльності, зокрема – під час пошуку вибухівки, розшуку та затриманні злочинців, правопорушників і навіть під час порятунку людей задіються кінологи зі службовими собаками, – зазначив Сергій Князєв.

Автомобілі Renault Duster були передані криміналістичним службам поліції у Івано-Франківській, Волинській, Донецькій, Житомирській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській та Чернівецькій областях.

Транспорт для криміналістів доукомплектований криміналістичним валізами, камерами, фотоапаратами, ноутбуками, принтерами, планшетами, ліхтарями зі світлофільтрами та освітлювачами, повідомляють в прес-службі поліції.

https://www.facebook.com/mvs.gov.ua/videos/419514638587640/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...