Мед Атлант

Мільйони кілометрів щомісяця: в “АТБ” розповіли про унікальну логістичну систему

Відома мережа країни володіє одним із найбільших автопарків, що дозволяє їй своєчасно та без перебоїв доставляти товари для різдвяного та новорічного столу покупців

Підсумовуючи роботу в 2018 році, керівництво найпотужнішої вітчизняної торговельної компанії поділилося з журналістами вражаючими цифрами. Візьмемо, наприклад, підприємство “Транс Логістик”, яке входить до структури корпорації.

Це п’ять повноцінних автоколон і автопарк з більш ніж 600 власних транспортних засобів (60% яких – автомобілі марки MAN). Згідно з нашими внутрішніми звітами щомісяця вантажівки компанії проходять понад 5,2 мільйона кілометрів, – наголосила Оксана Молодцевата, директор служби управління регіонами ТОВ “АТБ-маркет”.

За її словами, на цей момент компанія володіє однією з найбільших в Україні логістичних інфраструктур, в яку, окрім автопарку, входять 8 мультитемпературних центрів класу А. Такою літерою позначають провідні комплекси, що відповідають найвищим вимогам сучасної торгівлі як в Україні, так і поза її межами. Складська інфраструктура обслуговує всі магазини торговельної мережі “АТБ”, цілодобово здійснюючи планування, організацію та облік руху товарних потоків на території Центральної, Східної, Північної та Південної України. Загальний товарообіг розподільчих центрів “АТБ” становить 6 тисяч тонн на добу.

DCIM100MEDIADJI_0025.JPG

Ця унікальна логістична система дозволяє гарантувати доставку товарів для різдвяного та новорічного столу покупців у маркети мережі чітко за графіком.

Логістика “АТБ” – це не тільки транспорт і склади магазинів. Це дуже потужна, збалансована система, яка передбачає взаємодію з регіональними виробниками, наявність власних розподільчих центрів, велику кількість автомобілів з необхідним обладнанням для дотримання певної температури, власні відділи якості тощо, – розповіла Наталія Шаповалова, заступник генерального директора ТОВ “АТБ-маркет”.

Всього компанія зараз має 979 магазинів, з яких майже два десятки працюють на території Івано-Франківської області. Загалом “АТБ” охоплює 251 населений пункт країни. Ефективна робота розгалуженої мережі була б неможливою без висококваліфікованого персоналу. В компанії впевнені, що водії, вантажники, керівники підрозділів, бухгалтери, контролери якості товарів, працівники розподільчих центрів і багато інших працівників – це ті, хто складає основу успішної роботи як окремого магазину, так і підприємства в цілому.

У мережі “АТБ” сьогодні працює понад 50 тисяч осіб. Це величезний колектив, в якому кожен добре знає та виконує свої обов’язки. Від злагодженості цієї команди залежить не тільки якість обслуговування, але й своєчасність потрапляння товарів на полиці наших маркетів. І ми не маємо сумнівів, що і в ці святкові дні колектив чудово попрацює, –  підкреслила Наталія Шаповалова.

Щодня в магазинах мережі купують продукти більш як 3,5 мільйона осіб. Своєю довірою українці забезпечили “АТБ” рекордні показники товарообігу. Тільки за перші десять місяців поточного року вони перевищили 84 млрд грн. Зростання продажів перед Новим роком та ефективна робота колективу компанії під час зимових свят дозволять істотно збільшити ці цифри. Значить,  і пробіг автівок “АТБ” збільшиться.  Кожен задоволений покупець бажає водіям мережі щасливої дороги.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...