Мед Атлант

На Прикарпатті в магазинах “АТБ” не змінюють графік роботи на свята

Магазини найпотужнішої національної мережі продовжуватимуть працювати цілодобово та без вихідних і у святкові дні

Святковий ажіотаж вже плинув на життя пересічних українців. Бажаючи придбати якісні та доступні за ціною продукти, мешканці Івано-Франківщини планують закупівлі заздалегідь. На допомогу їм приходить мережа “АТБ”. Її керівництво повідомило, що всі торговельні підприємства в святкові дні будуть відкриті 24 години на добу.

Всі магазини торговельної мережі “АТБ” працюють цілодобово. Такий режим роботи зберігається і у святкові та вихідні дні. Це дозволить кожному українцю комфортно та зручно купувати продукти,   обираючи тільки якісні та безпечні товари, – зазначила Наталія Шаповалова, заступниця генерального директора ТОВ “АТБ-маркет”.

Це гарна новина для жителів Івано-Франківська, Бурштина, Калуша, Коломиї та інших населених пунктів нашої області, де є магазини цієї мережі. В цілому по країні маркетів “АТБ” налічується близько 980. Маючи рекордний товарообіг і  понад 3,5 мільйона покупців щодня, мережа цілком може розраховувати на те, що більшість українців прийдуть саме до “АТБ”, щоб купити продукти  для новорічного столу.

За словами пані Шаповалової, навіть у святкові дні асортиментна та цінова політика залишаються незмінними.

Асортимент магазинів становить більш як 3500 товарів, з яких понад 800 – власних торгових марок “АТБ”. За рахунок мінімізації витрат на логістику і рекламу їхня вартість нижча за середньоринкову, але якість не поступається якості товарів відомих брендів. Через це вони давно користуються популярністю серед наших покупців. Ми впевнені, що їм знайдеться місце і на святкових столах українців, – підкреслила заступниця генерального директора.

Максимально зручний графік роботи маркетів “АТБ” надає покупцям додаткові переваги. Можна добре розпланувати час і встигнути придбати усе необхідне для святкування.  Незалежно від часу доби рівень обслуговування буде високим. Усі служби мережі функціонують у стандартному режимі. З огляду на те, що кількість співробітників “АТБ” уже перевищує 50 тисяч осіб,  у результативності їхньої роботи можна не сумніватися. Крім того, служби контролю якості товарів ще ретельніше виконують свою роботу в зв’язку зі зростаючим перед святами товарообігом в мережі.

Контролери якості товарів, співробітники лабораторій, а також водії, вантажники, керівники підрозділів, бухгалтери, працівники розподільчих центрів, лектори в учбових центрах компанії тощо – це ті, хто становить основу успішної роботи як окремого магазину, так і підприємства в цілому. Наш величезний колектив готовий до зустрічі Нового року. Дехто працюватиме у святкові дні.  Ми завжди чекаємо на покупців, – додала Наталія Шаповалова.

Як повідомлялося раніше, мережа “АТБ” працює на вітчизняному ринку більше двох десятиліть. З 2000-х років вона розвиває особливий торговий формат “український дискаунтер” – магазини з широким асортиментом товарів за оптовими цінами. Поєднання зручного розташування і високої якості продукції дало чудовий результат – споживачі  гідно оцінили ці маркети. Втім, успіх розвитку торговельної мережі “АТБ” залежить не тільки від формату, але й від стандартизації торговельних точок по всій країні.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...