Мед Атлант

Син та мати з Калуша стали переможцями домашнього схуднення на “Зважені та щасливі”

Переможцями домашнього схуднення “Зважені та щасливі-8” стали Наталя та Олександр Валігурські з Калуша. Під час проекту родина на двох втратила 148 кілограм.

Мати та син худнули на проекті протягом 15 тижнів, проте залишили його й продовжили тренування вдома. Вже на фінал родина приїхала у прекрасній формі й стала найкращою серед інших, хто боровся за перемогу в домашньому схудненні.

В інтерв’ю СТБ калушани розповіли про те, якими були перші дні на проекті та як худли вдома. Нагадаємо, що Наталя важила 140 кілограм, а Олександр прийшов на проект із найбільшою вагою – 195 кілограмів. Найважчим тижнем для команди став перший, коли їх забирали з дому на проект.

Я навіть пригадую, як мене забирали з СТБ, а я в останні хвилини стояв і курив. А потім мене забирають, везуть у поле, де ні душі, й кажуть: «В ту сторону біжіть 10 кілометрів!, – пригадує Олександр.

Жінка ж каже, що для них на той час десять кілометрів звучало страшно.

Нехай зараз вже не настільки, але тоді… Ми не очікували, що в перший тиждень на нас чекають такі випробування. Напевно, воно виявилося й найскладнішим, адже ми не мали ніякої фізичної підготовки. Ба більше, це було й емоційно важко. Така собі перевірка на наші взаємини, довіру, підтримку. Хоча кожне випробування нас виховувало: десь підтримати один одного, а десь надати повну автономію, – розповідає Наталя.

Жінка каже, що перші дні перебування на проекті були дуже важкими. Після того, як вони вибули з проекту її син з розпачу набрав аж 20 кілограмів.

Уявіть, ми 15 тижнів провели на проекті, повернулися і я погладшав. Все через те, що я вирішив їсти лише кавуни. Тож офіційно не раджу нікому кавунову дієту! Здається, лише вода, але з великим вмістом фруктози. Так я й просидів на кавунах, думаючи, нащо мені зважуватися – я точно не набираю! Звичайно, я їх скинув, – розповідає хлопець.

Хлопець взяв себе в руки та почав відвідувати спортзал. Окрім того Олександр строго дотримується порад від В’ячеслав Узелков, який склав для нього дієту. Після проекту сім’я не припинила також спілкування з командою суперників.

Ми спілкуємося. З Наталею домовилися залишитися друзями. Це вирішилося само собою, коли ми зустрілися після проекту. Наразі я більше спілкуюся з Людмилою Мотикою. На проекті в мене зі всіма були класні стосунки. Можливо, під час конкурсів прокидався дух суперництва, тому здавалося, що ми затяті вороги. Але насправді все добре, ми товаришуємо. А зараз ще краще, адже тепер ми переможці домашнього схуднення, суперників більше немає, – додає хлопець.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...