Мед Атлант

У Франківську узбекистанець покалічив 71-річного чоловіка

Хлопець зненацька накинувся на незнайомого чоловіка і почав збивати кулаками. Коли намагався втекти, його затримали очевидці.

Подія трапилася 27 грудня в Івано-Франківську. Близько 19:30 на вулиці Богдана Лепкого 21-річний хлопець вчинив конфлікт із двома пішоходами. Ним виявився 21-річний прикарпатець, який є уродженцем Узбекистану.

Він, будучи напідпитку, підбіг до невідомих йому осіб і почав ображати. Після цього жінку штовхнув у сторону, а чоловіку умисно наніс удар кулаком в обличчя. Після цього потерпілий впав на землю, а зловмисник продовжив наносити удари кулаком в голову.

Коли нападник намагався покинути місце події, то небайдужий громадянин і поліцейський, який у цивільному проходив поруч, наздогнали і зупинили його.

Подія сталася біля офісу Всеукраїнського Братства ОУН-УПА. Потерпілий – 71-річний голова Братства і голова обласного проводу Конгресу Українських Націоналістів.

Потерпілого доставлено до лікарні з діагнозом: забій головного мозку, крововилив і перелом кісток лицевого черепа.

Поліцейські  оголосили  підозру зловмиснику за ч. 1 ст. 122 ККУ (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, що спричинило тривалий розлад здоров’я…)  Він підозрюється в умисному тілесному ушкодженні середньої тяжкості. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

 Нагадаємо, що на Прикарпатті чоловік побив сусідку, захищаючи свого коня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...