Мед Атлант

У Франківську охорона супермаркету обшукала 8-річного хлопчика без відома батьків. ВІДЕО

18 грудня в Івано-Франківську в супермаркеті МЕТРО охоронці без дозволу батьків провели обшук неповнолітньої особи.

Про це журналіста видання МІСТО повідомила матір хлопчика.

Мій син ішов з кумою Надією в магазин, на вході спрацювала охоронна сигналізація. Оскільки він ішов позаду, подруга не встигла оглянутися,  Олежика не стало. Як вона дізналася пізніше, дитину забрав охоронець та відвів в оглядову кімнату, – розповідає мати хлопчика Ольга Гриньків.

Надія ж зауважує, як тільки побачила, що дитина зникла – одразу взялась його шукати.

Я почала дивитися між рядами, оглядати вихід, але Олежика так і не знайшла. Питала в охоронців, ті відповіли, що не бачили дитини. Одна жінка сказала мені, що саме той охоронець, в якого я запитувала, забрав дитину та відвів в оглядову кімнату, – розповідає жінка.

В оглядовій кімнаті 8-річного хлопчика обшукували дві жінки. Дитина сильно перелякалася. Родичка сім’ї, яка не змогла знайти дитину, вирішила що хлопчика викрали.

Коли я забігла в оглядову кімнату, дитина була наляканою. Олежик увесь зблід. Дитина була просто в шокованою, – розповідає Надія.

Працівники одразу почали вибачатися, але зняти переляк та якось заспокоїти дитину це не допомагало.

Як виявилося, в сумці була якась річ, схожа на магніт, через неї спрацювали датчики, – розповідає Ольга.

Почувши про цю ситуацію мати, якої на той момент не було поруч, швидко приїхала на місце та викликала поліцію. За словами жінки, патруль їхав на виклик більше двох годин, хоча вона одразу пояснила їм всю ситуацію.

Як повідомив речник поліції Микола Гурак, патруль їхав довго, оскільки в той день було багато викликів і вони не встигали оперативно прибувати на всі місця.

Ми написали відповідну заяву в поліцію. Охорона вибачалася перед нами, але я вважаю, що це надто легке покарання за те, що довелося пережити моєму сину, – розповідає жінка.

Журналіст видання МІСТО звернулася до представництва мережі супермаркетів МЕТРО у Києві, щоб вони прокоментували цю ситуацію.

Ми підтверджуємо факт перевищення службових повноважень та грубого порушення посадової інструкції з боку охоронця-представника приватної охоронної компанії, що надає послуги охорони в торговельному центрі METRO Івано-Франківськ. Для нашої компанії, як для великого міжнародного рітейлера, така ситуація є абсолютно неприйнятною. Наразі повідомляємо, що у зв’язку з цим інцидентом, співробітника було звільнено з компанії, – повідомила директор зі зв’язків з громадськістю компанії METRO Олеся Оленицька.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...