Мед Атлант

У дитсадку на Прикарпатті діти масово захворіли через грибок. ВІДЕО

На Прикарпатті у селі Кривець масово похворіли діти через грибок.

У дитсадку та школі в селі Кривець грибком уражені стіни, підлога і навіть книги. Через таку ситуацію діти масово почали хворіти, інформують “Подробиці”.

Грибок тут чи не в кожному класі. У шкільній бібліотеці пліснява вже встигла повністю “з”їсти” підлогу, і навіть перебралася на полиці із книжками.  Ще страшніша ситуація в дитячому садку поруч. Грибок поширився на всю будівлю. Батьки кажуть, навіть не здогадувалися, в яких умовах перебувають їхні діти. Керівництво закладу від них це довгий час приховувало. Про грибок вони довідались два тижні тому – випадково.

Привів я дітей у садок, тут роздягальня у нас. Зайшов і провалився. Зацікавило – чого то воно провалилося. Зняли пару ламінатів – там повністю пліснявою покрито. Грибок. І почали рушати це все. Це повністю все вкрито, – розповідає Сергій Богровецький, батько вихованців дитсадка

Школі всього сім років. А дитсадок відкрили менше року тому. На його реконструкцію витратили майже півтора мільйона гривень. Як за такий короткий час нові приміщення міг з’їсти грибок? Люди впевнені – все через неякісну роботу підрядників.

Керівництво дитсадка жодних коментарів не дає. Дізнавшись про приїзд журналістів, директор одразу повідомила, що перебуває у лікарні – ніби то, у неї гіпертонічний криз. Журналісти “Подробиць” перевірили всі місцеві стаціонари, але в жодному із них жінку не знайшли. У райраді поведінкою очільниці шоковані.

У лютому минулого року відкрили садок, а в грудні закрили садок. Абсолютна безвідповідальність посадових осіб, які приймали ту роботу – це перше, а найбільше – це вже навіть злочинна безвідповідальність керівництва цього закладу, зокрема директора, – наголосив Михайло Головчук, голова Богородчанської райради.

Детальніше в сюжеті “Подробиці”:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...