Мед Атлант

Лижник, який зник три дні тому в Карпатах, вийшов на зв’язок. ВІДЕО

У Карпатах продовжуються пошуки зниклого лижника з Києва.

Нещодавно на телефонний зв’язок вийшов зниклий 34-річний киянин Ігор Грищенко, якого рятувальники шукали більше двох діб.

Чоловік загубився у горах ще, 6 січня, на Святвечір. Разом із другом він піднімався на верховину, щоб відсвяткувати Різдво, але через погану видимість лижники заблукали.

Товариша Ігоря рятувальники знайшли досить швидко, йдеться в сюжеті ТСН.

Що Ігор Грищенко живий, стало відомо близько 15:30. Він зателефонував другу. Його телефон на декілька секунд увімкнувся і лижник встиг сказати лиш кілька слів про своє місцезнаходження і потім телефон виключився.

Він зателефонував одному другу, буквально на секунду ввімкнувся телефон. Він знаходиться біля річки, якої саме, він не знає. І дуже замерз. Зв’язок обірвався. Усе, – розповідає мати Ігоря.

Рятувальники на карті показали місце, де можливо перебуває Ігор – це приблизно річка Оса у Свалявському районі. Від курорту Пилипець, де з товаришем 6 січня він сів на підйомник і поїхав кататися дикими горами, це далеко. Якщо його місцеперебування встановлене правильно, то він фактично перейшов на інший бік гори.

Нагадаємо, що у Карпатах відшукали туриста-іноземця.

http://

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...