Мед Атлант

У Франківську вшанували пам’ять загиблого бійця Григорія Семанишина. ФОТО

Сьогодні, 18 січня, в Івано-Франківську, відбулася панахида за Григорієм Семанишиним.

Вшановути пам’ять загиблого прийшли небайдужі представники “Правого сектора”, міський голова Руслан Марцінків.

Григорій Семанишин – боєць Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор”, начальник штабу окремої тактичної групи імені Капітана Воловика, підірвався на розтяжці неподалік Донецька.

На початку червня з Майдану добровольцем поїхав у зону бойових дій, псевдо “Семен”, начальник штабу Окремої тактичної групи імені капітана Воловика Добровольчого Українського Корпусу “Правий сектор”. Двічі був на зачистці Карлівки, одним із перших відстоював ДАП.

Брав участь у боях за Іловайськ, Дебальцеве, Опитне, Піски. 18 січня 2016-го загинув поблизу ДАП — від тяжкого поранення, із групою повертався з завдання, підірвався на розтяжці. Лікарі боролися за його життя, але їм це не вдалося.

22 січня 2016-го похований з військовими почестями в місті Івано-Франківськ, Меморіальний сквер. Увесь шлях похоронної процесії був викладений свічками, люди проводжали на колінах. Без Григорія лишилися від першого одруження донька Вероніка і вагітна на той час друга дружина Світлана, батьки Зінаїда та Петро. 27 березня 2016-го друга дружина Григорія народила хлопчика.

Панахида розпочалася о 12:00 в Меморіальному сквері.

Також у Франківську проведуть зустріч для суддів про конфлікт інтересів у суддівській діяльності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...