Мед Атлант

Хотів помститись колишній дружині: на Рогатинщині чоловік порізав жінку та ледь не спалив стодолу

Навесні минулого року в Рогатині стався інцидент. Чоловік порізав колишню дружину, облив доньку бензином та ледь не спалив стодолу. Нещодавно відбувся суд над ним.

Посеред ночі нетверезий чоловік заявився до колишньої дружини з наміром з’ясувати стосунки. Він хотів підпалити стодолу в якій, ймовірно, могла перебувати вона з своїм новим співмешканцем. При собі він мав пляшку об’ємом 0,5 літри із вмістом у ній бензину та саморобний ніж, який часто носив з собою для побутових потреб.

Він підійшов до стодоли  і став стукати у двері, щоб розбудити жінку з її співмешканцем. Із стодоли вийшла дочка обвинуваченого, яка там ночувала, тоді вона побачила у руці свого батька пляшку з бензином. У той час батько став погрожувати доньці, що спалить стодолу у якій вона ночувала.

Він відкрутив кришку на пляшці і вже почав запалювати сірник, але донька почала кричати і намагалась забрати пляшку з бензином. Під час цього між ними виникла штовханина, в ході якої батько облив доньку бензином. На крики доньки вибігла мати, яка підбігла, щоб захистити її. Вона стала між донькою і колишнім чоловіком, в цей момент чоловік дістав ніж і наніс удар у ліву ділянку живота колишній дружині.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 ст.121, ч.3 ст.15 ч.2 ст.194 КК України.

На підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим визначити остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 5  років, – зазначається в державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, що в Надвірній обікрали чоловіка.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...