Мед Атлант

Жінка з Калуша взяла участь у проекті “Безмежна” для жінок, фігура яких не відповідає “еталонам”

Ольга Івасів з Калуша вирішила взяти участь у трансформаційному проекті “Безмежна”, який покликаний допомогти жінкам, фігура яких не відповідає загальноприйнятим “еталонам”.

Проект допомагає побачити красу та неповторність свого тіла, навчитися сприймати і полюбити себе.

“Безмежна” — свято краси жіночого тіла у всіх його проявах та формах; виклик “глянцевим” стандартам, нав’язаних суспільством; шлях до прийняття себе і свого тіла, кажуть автори проекту, повідомляють на сторінці проекту. 

Чи заважають вам ваші розміри бути щасливими? Як почувати себе впевненими поряд з ідеальними параметрами? Як боротися з комплексами, якщо вони переслідують тебе з дитинства? Такі питання задавала собі неодноразово….. Але вони відпали дуже давно, коли я зрозуміла, що краса людини далеко не в цьому, а справжня краса людини у її внутрішньому світі.
Кожна людина у світі єдина і неповторна, та яка жива зараз і вже, а не в минулому чи майбутньому. Вона ніколи не повториться в іншому світі….. І за той короткий час, який їй відведено – має бути щаслива… – розповідає жінка.

У чому ж полягає щастя? У красі та ідеальній фігурі? А що, якщо твої параметри далеко не 90-60-90, то що не бути щасливою? Багато хто думає, що такі люди без сили волі чи надто ліниві, щоб працювати над собою…

Але ж ні, моя вага не заважає мені жити,я постійно працюю над собою, у мене навпаки стільки енергії , що напевно якби я була худою, то не змогла б витримати весь рух, який мене переслідує….Бог дав мені стільки щастя, що мої розміри просто необхідні, щоб утримати його)))
А як щодо жінки? Чи може жінка з параметрами BBW (Big Beautiful Woman) бути сексуальною та успішною? Так, так і ще раз так. Сексуальність жінки, так само як і чоловіка не у його вазі чи кількості розтяжок на животі. Сексуальність – це блиск у очах, відкритісь та щирість душі та шарм від появи чи присутності серед інших….Сексуальність – це насамперед впевненість у собі, а впевненість у собі – це і є успіх… – коментує Ольга.

Калушанка каже, що її безмежному тілу Бог подарував безмежну душу, яка ніколи не перестане вірити у свою впевненість, сексуальність та талановитість.

Не судіть по людях, як вони виглядають і якими статками володіють, думайте про те, що вони залишать після себе у справах духовних, бо життя дуже коротке і не встигнеш обернутися, як дійдеш до кінця життєвої стежки і зрозумієш, що турбувався у житті більше про стан більше матеріально ніж духовно…І той , хто душею бідний не зможе бути ніколи щасливим…. Живіть зараз і сьогодні, віддавайте щастя більше ніж отримуєте, будьте безмежними у своїх думках і справах і тоді у кожній людині ви зможете розгледіти щастя! – додає Івасів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...