Мед Атлант

На Прикарпатті дороги державного значення в проїзному стані, – САД. ВІДЕО

30 січня за даними Служби автомобільних доріг на Прикарпатті дороги державного значення перебувають у проїзному стані.

30 січня дороги державного значення Прикарпаття – в проїзному стані. Національні – з чорним сухим покриттям, на інших – частково засніжені ділянки, Р-21 у високогір’ї – повністю, пише МІСТО з посиланням на Службу автомобілних доріг Івано-Фяранківської області.

Автодорожні підприємства працювали у звичайному зимовому режимі. Загалом за добу задіяно 13 одиниць техніки та 58 – чергові, 17 працівників, 90 – в режимі чергування. Продовжувалися заходи із ліквідації слизькості, на Вишківському перевалі – розширення дорожнього полотна. Використано 31 т ПСС та 4 т солі.

Протягом дня – снігопади, температура близька до 0. У високогір’ї – до -10 морозу. Тумани.

Як повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА, сьогодні на Прикарпатті хмарно з проясненнями, невеликий дощ з мокрим снігом, вночі та в першій половині дня – туман, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -4.+1º , вдень -2.+3º.

У Франківську – температура повітря вночі 0-2º морозу, вдень 0-2º тепла.Тиск – 727 мм. рт./ст., вологість – 99 %, радуга – 12 Мкр.Р/годину.

Станом на 8.00 30 січня дороги державного значення Прикарпаття – в проїзному стані. Національні – з чорним сухим покриттям, на інших – частково засніжені ділянки, Р-21 у високогір'ї – повністю. Автодорожні підприємства працювали у звичайному зимовому режимі. Загалом за добу задіяно 13 одиниць техніки та 58 – чергові, 17 працівників, 90 – в режимі чергування. Продовжувалися заходи із ліквідації слизькості, на Вишківському перевалі – розширення дорожнього полотна. Використано 31 т ПСС та 4 т солі.Протягом дня – снігопади, температура близька до 0. У високогір'ї – до -10 морозу. Тумани. Служба автомобільних доріг закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними а умовах обмеженої видимості, дотримуватися Правил дорожнього руху.

Опубліковано Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області Вівторок, 29 січня 2019 р.

Нагадуємо, учора на дорозі Долина-Хуст утворились замети.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...