Мед Атлант

Франківці передають бійцям на Схід Каву Героїв. ФОТО

Виробники кави з Івано-Франківська запустили благодійний проект “Кава Героїв”. Відтак щомісяця передають українським військовим на передову каву власного виробництва безплатно.

Ми систематично робили відправки кави на Схід і дарували бійцям, які приходили до нас, але це були поодинокі випадки. Не було механізму, як це все можна реалізувати. Кілька місяців тому я поспілкувався з волонтерами, з хлопцями, які були в АТО, з громадськими організаціями, які надають підтримку. Разом ми з’ясували, що бійцям бракує хорошої кави і цигарок, – розповідає ініціатор проекту Тарас Бойчук.

У компанії “CoffeeLabRoasters” безкоштовно виділили каву, створили логотип та упаковку, а Андрій Фармуга з ГС “Івано-Франківська обласна асоціація учасників та ветеранів АТО” взяв на себе всю логістику по доставці. Тоді перша партія в 33 упаковки попрямувала на передову.

Цього місяця практично всі виробники кави з Івано-Франківська об’єднались, долучилися до проекту “Кава Героїв”. Минулого тижня спільними зусиллями відправили 84 упаковки кави в п’ять бригад, які зараз на передовій.

У планах хлопців долучити виробників кави з всієї України. Наразі обдумують логістику: куди і звідки можлива доставка. Якщо хтось хоче допомогти, долучитися до проекту особисто, або якась компанія готова закупити партію кави для бійців чи надати власну продукцію для проекту, можна звернутися до Тараса Бойчука.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...