Мед Атлант

На Прикарпатті шукають партнерів та волонтерів для будівництва трьох повномасштабних кораблів. ВІДЕО

«Середньовічна корабельня» шукає партнерів та волонтерів, для будівництва трьох повномасштабних кораблів, в Івано-Франківську.

На Міському озері м. Івано-Франківськ вже з березня 2019 року відбудеться будівництво кораблів праукраїнського та скандинавського типів. Кораблі відтворюватимуться на основі історичних знахідок, човнів тисячолітньої давнини знайдених в Україні та Данії. Будівництво проводитиметься середньовічними методами в тогочасному одязі та побуті. Проект реалізується на базі БО “Благодійного Фонду “Дороги Предків”.

Ви також можете підтримати проект матеріально : БО «Благодійний Фонд «Дороги Предків» р/р 26006052538439 МФО 336677 ОКПО 42622703. Вкажіть ім’я, прізвище та ціль переказу.

Середньовічна корабельня

Якщо вам подобається цей проект- поширте це відео! «Середньовічна корабельня» шукає партнерів та волонтерів, для будівництва трьох повномасштабних кораблів, в Івано-Франківську. Також можете підтримати проект матеріально : БО «Благодійний Фонд «Дороги Предків» р/р 26006052538439 МФО 336677 ОКПО 42622703. Вкажіть ім’я, прізвище та ціль переказу. На Міському озері м. Івано-Франківськ вже з березня 2019р. відбудеться будівництво кораблів праукраїнського та скандинавського типів. Кораблі відтворюватимуться на основі історичних знахідок, човнів тисячолітньої давнини знайдених в Україні та Данії. Будівництво проводитиметься середньовічними методами в тогочасному одязі та побуті. Проект реалізується на базі БО "Благодійного Фонду "Дороги Предків".

Опубліковано Середньовічна Корабельня Середа, 6 лютого 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...