Мед Атлант

Івано-Франківський центр зайнятості прибиратиме власник детективного агентства за 1,5 млн грн

Івано-Франківський обласний центр зайнятості за результатом відкритих торгів підписав договір на прибирання приміщень з приватним підприємством “Рись” за 1,48 млн грн.

Згідно з договором, переможець протягом року прибиратиме в приміщенні Івано-Франківського обласного центру зайнятості та його 16 філіях загальною площею 8,5 тис. кв. м. Прибирання здійснюватимуть щодня, крім вихідних, інформує МІСТО з посиланням на “Наші гроші. Львів”. Відповідна документація міститься на сайті електронних закупівель Prozorro.

Єдиним конкурентом переможця на торгах виступив приватний підприємець з міста Коломия Богдан Бабинюк із пропозицією на 264 тис. грн дешевшою, однак згодом він відмовився від підписання договору без пояснення.

При цьому свої пропозиції суперники завантажили з різницею у 16 хвилин та з однаковими назвами файлів у архівах. Обидва учасники надали низку однакових довідок, які вимагались у довільній формі. Окрім однакового змісту та оформлення, у обох учасників торгів трапляються ідентичні помилки. Загалом ПП “Рись” та Богдан Бабинюк вже втретє конкурують на торгах.

Приватне підприємство “Рись” засноване у селі Сопів (Коломийський район), а його власником та директором є Степан Грицик. Крім цієї фірми, йому також належить приватне підприємство “Грім” та “Детективне агентство “Рись”.  З початку 2018 року підприємство отримало лише два державних підряди на загальну суму 1,63 млн грн, враховуючи цю закупівлю.

Богдан Бабинюк прописаний у Коломиї і з початку 2018 року уклав 5 контрактів на 874 тис. грн.

Нагадаємо, Укрспецтрансгаз придбав Skoda Kodiaq за 1110000 гривень.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...