Мед Атлант

24-річного прикарпатця, який у Снятині викрав автомобіль “Audi A6”, взяли під варту

Снятинський відділ Коломийської місцевої прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, відкритому за фактом угону автомобіля в місті Снятині.

Нагадаємо, що 24-річний місцевий житель, скориставшись тим, що ключі від «Ауді А-6»  були в замку запалювання, здійснив угон автомобіля із огородженої приватної території.
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.289 («Незаконне заволодіння транспортним засобом») КК України, та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Крім цього, щодо фігуранта до суду вже скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.186 («Грабіж») КК України, з обранням запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту, умови якого він порушив.
Усі інкриміновані йому злочини вчинені під час випробувального терміну, встановленого вироком Орджонікідзенського районного суду міста Запоріжжя від 2016 року.  За яким його засуджено за ч. 3 ст. 408 («Дезертирство») КК України до покарання у виді 5 років позбавлення волі, однак звільнено на підставі ст.75 КК України з випробувальним терміном 3 роки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...