Мед Атлант

Читайте у новому номері журналу “МІСТО!”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №24 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Лікарня в розумінні багатьох – це стерильна чистота. Але з настанням холодів ситуація починає кардинально змінюватись. Франківським лікарням додали функції пунктів обігріву та витверезників. Тож тепер тут проводять час нетверезі безхатьки. Настільки це проблемно з’ясовували журналісти «Міста».

Кожна жінка мріє про здорове немовля. Однак нерідко дитина народжується недоношена. Таких торік в Україні народилося близько 20 тисяч. Як їх рятують на Прикарпатті і чи є шанси вижити «раннім пташкам» у свіжому номері «Міста».

Найкоротший шлях стати зіркою – потрапити на телебачення. Саме на яскраву славу сподіваються ті, хто демонструє свої таланти країні з телеекранів. Та як живуть прикарпатці після участі у телепроектах дізнавалися журналісти «Міста».

Ніколи не залишайте дітей без нагляду – одне з основних правил батьківства. Мова не йде про тотальний контроль чи опіку над дитиною до 18 років усі 24 години на добу. Але у місцях великого скупчення людей треба бути обачнішими. Як в івано-франківському магазині дитина загубилася, читайте у свіжому «Місті».

Відеоанонс:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...