Мед Атлант

Окрім встановлення світлофора, в Старих Кривотулах також перекриють школу

На ділянці дороги державного значення Н-10 у селі Старі Кривотули Тисменицького району встановлять світлофор.

Для його облаштування спрямують кошти державної та обласної програм підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

Народний депутат України Михайло Довбенко зазначив, що з державного бюджету на встановлення світлофорів на Прикарпатті буде спрямовано 90 млн грн. Освоєння державного фінансового ресурсу можливе за наявності співфінансування з місцевих бюджетів та виготовлення проектно-кошторисної документації. Про це повідомляє помічник-консультант депутата Наталія Романенко на своїй сторінці у соціальних мережах.

За словами сільського голови с. Старих Кривотули Володимира Назарука, роботи щодо виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення світлофора вже розпочалися, зокрема, здійснено аерозйомку. Тож упродовж місяця, на переконання сільського голови, всі необхідні документи будуть підготовлені.

Також за зверненням громади, півмільйона гривень необхідних, щоб відновити покрівлю школи у с. Старі Кривотули залучать із державного бюджету.

Очікуємо, що вже незабаром кошти поступлять на рахунок місцевої громади і жителі матимуть змогу замінити перекриття школи та забезпечити належні умови для навчання учнів, – зазначив Михайло Довбенко.

Разом з тим, на даху також облаштують громовідводи. За словами директора освітнього закладу Ганни Богак, ремонтні роботи на даху не проводилися тривалий час. Через постійне протікання перекриття місцеві жителі самотужки за власні кошти ремонтували покрівлю. Однак вона продовжує руйнуватися та потребує заміни.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...