Мед Атлант

Родина велосипедиста, якого на смерть збили 4 лютого в селі Старі Кривотули, шукає свідків ДТП

Родина загиблого у ДТП 4 лютого цього року велосипедиста шукає свідків аварії.

Інформацію про це оприлюднили в спільноті Кривотули Online. У повідомленні йдеться про те, що родина загиблого шукає свідків аварії для проведення справедливого розслідування.

Родина Цапая Василя, який загинув в ДТП 04.02.2019 року, просить відгукнутись свідків трагедії. Це потрібно для проведення справедливого розслідування та встановлення усіх деталей. Якщо в когось є якась важлива інформація, то просимо писати нам в повідомленнях, – зазначено в дописі.

Нагадаємо, що 4 лютого близько 18:00 в селі Старі Кривотули Тисменицького району сталася дорожньо-транспортна пригода. Як згодом встановила поліція, 22-річний водій автомобіля “БМВ”, мешканець села Крихівці, наїхав на 50-річного велосипедиста, що перетинав проїзну частину дороги. Унаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких помер на місці події.

Слідчі за фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Покарання, передбачене санкцією статті – від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водій автомобіля “БМВ” пройшов тест на вживання алкоголю – ознак сп’яніння не виявлено.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...