Мед Атлант

Пам’ятні дерева у Франківську можна буде садити з 1 березня до 30 квітня

Сьогодні, 19 лютого, відбулася оперативна нарада в міського голови Івано-Франківська Руслана Марцніківа.

На нараді розглядали питання “Про реалізацію програми “Памятне дерево” у 2019 році”.

Михайло Смушак, директор Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою, розповів, що до дерев визначені певні вимоги. З 1 березня по 30 квітня. Поруч з деревом буде розміщена табличка. Вартість послуги 1000 – 3000 гривень. У неї входить саджанець, іменна табличка та сертифікат.

Щодо посадження дерева слід звертатися у департамент  житлової, комунальної політики та благоустрою. Також буде створена мапа пам’ятних дерев.

Нагадаємо, з метою створення сприятливого та комфортного міського середовища, виховання свідомого ставлення франківців до зелених насаджень, підвищення рівня екологічної освіти та зменшення забруднення довкілля, в Івано-Франківську реалізовуватимуть програму “Пам’ятне дерево”.

Відповідне рішення прийняли депутати на пленарному засіданні 22 сесії Івано-Франківської міської ради. Головний розробник програми “Пам’ятне дерево” – Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради, який спільно з КП “Центр розвитку міста та рекреації»”забезпечуватиме її виконання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...