Мед Атлант

Півтора метра сміття: у Франківську жителям однієї з вулиць загрожує відключення водопостачання на три дні

В Івано-Франківську жителям будинків, які знаходяться на вулиці Сеченова, загрожує відключення водопостачання на три дні.

Про це повідомив речник КП Івано-Франківськводоекотехпром Володимир Шпег на сторінці підприємства. Причиною такої заяви стала повторна зупинка насоса в каналізаційному колекторі.

Шановні жителі міста. Як Вас уже просити, ми уже не знаємо. Паркова Алея, вулиця Сеченова, місяць назад чистили капітально каналізаційні колектори, глибина яких трьох по 4 метри і одного, де насосна, 7 метрів. Причина була повна зупинка насосу, який перекачує каналізаційні стоки.
Сьогодні знову насос зупинився, коли ми приїхали до насосної і відкрили колектори, ми були шоковані, а точніше навіть важко було підібрати слова, – йдеться у повідомленні.

За словами прес-секретаря, менше місяця тому колектори повністю вичистили. Саме тому працівники підприємства вирішили попередити людей про наслідки недбайливого поводження з системою.

Ми офіційно повідомляємо Вам, що наступного разу, якщо відбудеться зупинка насосу у цьому районі, буде повністю припинене холодне водопостачання на три дні до повної ліквідації цієї проблеми, – повідомляє Шпег.

Товщина сміття, яке витягували з забитого колектора, сягала півтора метра. Люди викидали в каналізацію різне ганчір’я, поліетеленові пакети, засоби особистої гігієни і не тільки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...