Мед Атлант

Франківцям покажуть унікальний музичний перформанс до Шевченка

Сьогодні, 21 лютого, відбулася прес-конференція, щодо проведення 10 березня в Івано-Франківську проекту “Цвіт” у рамках Шевченківських днів.

“Цвіт” – авторський проект Наталії Половинки. Його проведуть 10 березня о 18 годині в Івано-Франківському національному обласному драмтеатрі. Поезія Тараса Шевченка звучатиме голосом народної пісні та сучасних українських композиторів – Богдани Фроляк та Валентина Сельвестрова.

“Цвіт” – це тиха розмова з Шевченком як з другом наодинці. Народна пісня любовно цілує поезія Кобзаря,як дитя, що вийшло з її, нашої пісні лона. “Цвіт” – це особистий зв‘язок кожного з Пророком Тарасом Шевченком, – розповідає про проект Наталія Половинка.

Програма півторагодинного перформансу з елементами театрального дійства включатиме медитативний спів Наталії Половинки.

Проект збирає переміни, які відбуваються у суспільстві, зазначає пані Наталія. Почався він у 2013 році. Кілька років живучи з піснями, пані Наталія зрозуміла, що повинна вийти з ними до людей, й звернулася до композиторки Богдани Фроляк. У дійстві візьмуть участь не лише Наталія Половинка, але й Богдана Фроляк і камерний хор “Cantus”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...