Мед Атлант

Стали відомі подробиці смертельної ДТП в Драгомирчанах. ВІДЕО/ФОТО

Як раніше інформувало МІСТО, в Драгомирчанах легковик врізався у вантажівку.

Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини повідомив деталі трагедії:

Поліцейські розслідують обставини ДТП, яка трапилася вчора, 21 лютого, близько 22:30  години на ділянці автодороги між селом Драгомирчани та смт. Лисець Тисменицького району. Внаслідок цієї  аварії двоє осіб загинуло та двох  госпіталізували з травмами різної тяжкості.

Встановлено, що 42-річний мешканець Богородчанського району, рухаючись на «ВАЗ-2104» у напрямку смт. Лисець, допустив зіткнення із автомобілем «DAF» під керуванням 31-річного жителя Вінницької області.

Унаслідок  отриманих травм двоє пасажирів автомобіля «ВАЗ» – 29-річна жінка та 40-річний чоловік, жителі Богородчанського району, загинули на місці події. Водія та 52-річного пасажира «Жигулів» госпіталізували.

За результатами медичного освідчення встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання  оголошення про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Слідче управління розпочало кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 10 років ув’язнення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...