Мед Атлант

Півтора року пошуків: поліцейські розшукали двох коломиян, які зірвали прапор України та влаштували дебош. ФОТО

Прикарпатські поліцейські затримали двох коломиян, яких розшукували майже півтора року.

Коломийські правоохоронці затримали двох чоловіків, яких тривалий час розшукували за наругу над державним прапором, побиття та пограбування відвідувача кафе.

Нагадаємо, ця резонансна подія трапилася у вересні 2017 році в Коломиї. Троє місцевих жителів напідпитку вчинили дебош у кафе, чіплялися до обслуговуючого персоналу та відвідувачів. При цьому один із них зірвав зі стіни синьо-жовтий прапор, який власникові закладу подарували учасники Майдану та воїни АТО.

Після цього зловмисники вчинили конфлікт із молодим відвідувачем кафе. Вийшовши за ним на вулицю, силоміць посадили в свій автомобіль, побили та зірвали з шиї золотий ланцюжок, який відразу здали в ломбард.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів коломийська поліція встановила особи цих зловмисників, раніше судимих за вчинення майнових злочинів. Однак підозрювані тривалий час переховувалися від слідства, тому їх оголосили в розшук.

Затриманим двом зловмисникам оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини), ст. 296 (Хуліганство), ст. 186 (Грабіж), ст.
338 (Наруга над державним прапором) Кримінального кодексу України, та в суді обрали міру запобіжного заходу. Наразі триває розшук їх спільника.

Нагадаємо, що поліцейські викрили чотири наркопритони на Прикарпатті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...