Мед Атлант

На Прикарпатті ювенальні поліцейські влаштували для вихованців центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Лесині читання»

До дня народження Лесі Українки, який відзначається 25 лютого, працівники відділу ювенальної превенції обласного управління прикарпатської поліції разом з малюками та підлітками почитали твори геніальної української поетеси та обговорили її особисті якості, варті наслідування.

У невимушені атмосфері діти розмірковували про творчість Лесі Українки, у якій вона втілювала свою любов до рідного краю, до української мови, мрії про щасливу долю України. Про це повідомляють в прес-службі поліції області.

Варто відзначити, що у дітей захоплення викликали не лише краса поетичного слова, а й наполегливість, незламний дух та нескореність життєвим обставинам Лесі вже навіть в дитячому віці.

А ще ювенальні поліцейські у такий спосіб намагаються долучитися до духовного збагачення маленьких вихованців центру, адже цим дітям надзвичайно важливе та потрібне таке позитивне спілкування та ширше ознайомлення з кращими зразками української літератури.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...