Мед Атлант

Марина Порошенко відвідала Інклюзивно-ресурсний центр у Коломиї ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 1 березня, 2019 року дружина Президента України Марина Порошенко відвідала Івано-Франківську область із робочим візитом.

Перша леді відвідала Інклюзивно-ресурсний центр Коломийської районної ради, де відбулася презентація першого в області мобільного ІРЦ. Мобільний ІРЦ надає психолого-педагогічні корекційно-розвиткові послуги дітям з особливими потребами. Також налагоджена робота з батьками та вчитетями, що працюють з такими дітями.

Також сьогодні у Коломиї Марина Порошенко взяла участь у відкритті шкільної Медіатеки та Ресурсної кімнати, які створені в рамках всеукраїнського проекту Фонду Порошенка “Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації”.

Реформа інклюзивної освіти – невід’ємна частина освіти. Ми сьогодні побачили, як Івано-Франківська область долучилася до інклюзивної освіти. Думаю, нам є куди рухатися, щоб такі діти потрапили в дошкільні, шкільні заклади, – зазначила Марина Порошенко.

Марина Порошенко в Інклюзивно-ресурсному центрі у Коломиї

Опубліковано МІСТО Пʼятниця, 1 березня 2019 р.

Мобільний ІРЦ дозводить дістатися до всіх дітей, які потребують на допомогу. Створення таких центрів буде по всій Україні. Наша країна має бути зразком якості надання таких послуг, – підкреслила Перша леді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...