Мед Атлант

У Франківську УПЦ МП звернулась з позовом про скасування рішення міськвиконкому

Івано-Франківська єпархія Української Православної Церкви звернулась з позовом про скасування рішення міськвиконкому.

Про це повідомляє прес-служба Господарського суду Івано-Франківської області.

Івано-Франківська єпархія Української Православної Церкви звернулася до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради про скасування рішення виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради   № 929 від 22.08.2018 року в частині пункту 4 про припинення з 19.12.2018 договору оренди № ДО-2971 від 20.12.2006 нежитлових приміщень площею 19,1 кв.м., – вказано у повідомленні.

Йдеться про приміщення на вудиці Чорновола, 6 та  6-Б. Договір про оренду було укладено між виконавчим комітетом міської ради та Івано-Франківською єпархією Української Православної Церкви.

Нагадуємо, 4 березня, в Івано-Франківську відбулося засідання суду щодо приміщень на Чорновола, 6, які належать Православній церкві Московського патріархату. Наступне судове засідання відбудеться 27 березня об 11:30.

Івано-Франківська міська рада звернулась до Господарського суду Івано-Франківської області з позовом до Івано-Франківської Єпархії Української Православної Церкви про зобов’язання звільнити нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будівлях на вулиці Чорновола, 6 (площа-19,1 м2) та Чорновола, 6 Б (площа-283,0 м).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...