Мед Атлант

Франківцям розповіли, що фактів підробки паспорта у вигляді ID-карти ще не було

“ID-картка – це просто”: франківцям дали детальні роз’яснення стосовно оформлення паспорта у вигляді пластикової картки.

На сьогодні національний паспорт громадянам оформляється виключно у вигляді пластикової ID-картки з 14 років. Така послуга є безкоштовною. Про це повідомили сьогодні, 6 березня, на прес-брифінгу в Управлінні державної міграційної служби України в Івано-Франківській області.

Також наголосили на тому, що документи у вигляді книжечки, видані раніше, залишаються дійсними. У них можна вклеїти фотографії по досягненню 25- та 45-річного віку. Але не пізніше місяця після досягнення цього віку. Якщо не вклеїти фотографію за цей період, то паспорт стає недійсним і необхідно оформляти новий у формі ID-картки.

25 березня завершується реєстрація школярів на ЗНО, а 31 березня відбудуться вибори Президента України. Тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб у наших громадян не виникло жодних проблем з документами, – повідомив Перший заступник начальника Управління державноії міграційної служби України в Івано-Франківській області.

Також він розповів, що фактів підробки ID-картки ще не було.

Для зручності громадян у всіх районних підрозділах УДМС в області запроваджено електронну чергу.

Отримати паспорт та обміняти вперше потрібно за місцем прописки.

У всіх подальших випадках оформлення в будь-якому територіальному підрозділі ДМС.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...