Мед Атлант

Поліція повідомила подробиці ДТП на Коломийщині, де загинула жінка. ВІДЕОСЮЖЕТ

5 і 6 березня на Прикарпатті трапилися ДТП, де загинули люди. Поліція повідомила подробиці аварій.

5 березня близько 20 години 25 хвилин на трасі Н-10 біля села Вовчківці у Снятинському районі трапилася ДТП. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 27 водій, керуючи автомобілем “Skoda Oktavia”, рухаючись у напрямку міста Стрий, під час здійснення маневру обгону автопоїзда у складі тягача “Renault” та напівпричепа “Wielton” виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем “Mercedes-Benz Vito” під керуванням 51-річного жителя Чернівців. Унаслідок  зіткнення автомобіль “Skoda Oktavia” відкинуло назад на свою смугу, де він зіткнувся з автопоїздом.

У результаті ДТП водій автомобіля “Skoda Oktavia” загинув на місці події. Ще два його пасажири віком 26 та 42 – роки, жителі Закарпатської області, з тілесними ушкодженнями доставлені до лікувального закладу. Крім того, травми отримали й водій автомобіля “Mercedes-Benz Vito” та три його пасажири віком 16, 51 та 45 – років, жителі Буковини. У водіїв взято кров на перевірку вмісту алкоголю. Подробиці автопригоди встановлює слідство – за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

На Коломийщині 6 березня автобус смертельно травмував жінку. У селі П’ядики 46-річний водій автобуса сполучення “Семаківці-Турка” наїхав на пасажирку, яка вийшла з транспортного засобу.

Загибла 37-річна мешканка с. П’ядики. Наразі у водія відібрано кров на перевірку стану сп’яніння, з вигляду керманич – тверезий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження,- караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого”).

Деталі в сюжеті МІСТА:

Також ДТП із летальним наслідком трапилася у Снятині. Водій автомобіля “ВАЗ-21154” наїхав на 86-річну жительку міста Снятин. Жінка рухалась узбіччям дороги в напрямку руху автомобіля. Жінка померла дорогою в лікарню.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...