Мед Атлант

З понеділка у Франківську починає курсувати комунальний автобусний маршрут №55

11 березня в Івано-Франківську починає свою роботу ще один комунальний автобусний маршрут №55 “с. Крихівці – АС-2”.

У пікові години в робочі дні там курсуватимуть 10 низькопідлогових автобусів великого класу. Вартість проїзду становитиме 4 грн. Перевезення пільгових категорій населення здійснюється без обмежень та безоплатно за наявності дійсного пільгового посвідчення та “Карти Івано-Франківця”. Для учнів необхідний дійсний учнівський квиток.

Служба організації та аналізу руху КП “Електроавтотранс” ІФ склала графіки руху цього маршруту таким чином, щоб вони синхронізувалися із розкладами прибуття більшості поїздів Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia на станцію “Івано-Франківськ”.

От наприклад, поїзд №749К “Київ-Івано-Франківськ” прибуває о 22:16. А наш автобус №55 з Вокзалу відправляється якраз о 22:25. До слова, №27 відправляється з Вокзалу на “Каскад” о 22:25, №41-К о 22:30 та 22:45; тролейбус №6 о 22:27 на “Пасічну”.  Таким чином маємо громадський транспорт, який ще й чітко пов’язаний із прибуттям більшості поїздів, – повідомляє КП “Електроавтотранс”.

Всі схеми та графіки руху на сайті http://if.rozklad.in.ua/, також можна завантажити на смартфони однойменний моб.додаток.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...