Мед Атлант

Солістка гурту KAZKA пояснила причину свого невдалого виступу у Нацвідборі на “Євробачення-2019”.ВІДЕО

Популярний гурт КАZKA, який цьогоріч посів третє місце у Нацвідборі на “Євробачення-2019”, прокоментував свою невдачу в інтерв’ю для “Світського життя”.

Після не досить вдалого виступу у Нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу, – пише ТСН.

Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми рздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу, – зазначила солістка гурту Олександра Зарицька.

Також вокалістка зауважила, що критика про те що вона співала повз ноти не зовсім правильна. Причина, за її словами, у хвилюванні.

Я б не сказала, що там було повз, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально, – заявила співачка.

Нагадаємо, що міністр культури з Івано-Франківська розповів, чи втручається держава в Нацвідбір на Євробачення.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...