Мед Атлант

У Франківську запрацював новий комунальний маршрут. ФОТО

Сьогодні, 11 березня, почав роботу комунальний автобусний маршрут № 55, що курсує за маршрутом с. “Крихівці – АС-2”.

У пікові години в робочі дні на маршруті будуть 1️0️ низькопідлогових автобусів великого класу. Вартість проїзду – 4️ грн. Перевезення пільгових категорій населення здійснюється без обмежень та безоплатно за наявності дійсного пільгового посвідчення та “Карти Івано-Франківця”. Для учнів необхідний дійсний учнівський квиток.

Служба організації та аналізу руху КП “Електроавтотранс” ІФ склала графіки руху цього маршруту таким чином, щоб вони синхронізувалися із розкладами прибуття більшості поїздів “Укрзалізниці” на станцію Івано-Франківськ. До прикладу, поїзд №749 К Київ-Івано-Франківськ прибуває о 22:16. Автобус №55 з вокзалу відправляється якраз о 22:25. Останній автобус о 22:50.

Маршрут пролягає з села Крихівці – вулиця Крихівецька, Мазепи, Бельведерська, Кардинала Любомира Гузара, Галицька, Целевича, Хіміків, АС-2.

Зворотній напрямок – АС-2, Галицька, Дністровська, Василіянок, Вовчинецька, Привокзальна площа, Лепкого, Незалежності, Січових Стрільців, Мазепи, Крихівецька, село Крихівці.

У суботу на неділю, а також у святкові дні маршрут буде їхати й на міське кладовище.

На маршруті працюють всі автобуси турецького виробництва. Однак автобуси за маршрутами не закріплені. У вихідні дні автобусів дещо менше, але вони їхатимуть на кладовище, – розповів Віталій Голутяк, директор КП ” Електроавтотранс”.

Добратися до села Крихівців було проблемно. Цей маршрут буде служити людям. У планах у нас ще два маршрути. Надіємося, що з часом тут з’явиться тролейбусна лінія, – зауважив Руслан Марцінків.

Раніше МІСТО інформувало про те, який вигляд матимуть нові турецькі автобуси. Віталій Голутяк, директор КП “Електроавтотранс”, розповів МІСТУ про деталі щодо функціонування та прибуття вказаних автобусів.

Нові автобуси відрізняються тим, що у них є кондиціонер салону, покращені двигун та комплектація кузову.

Читайте також: У Франківську презентували нові автобуси. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...