Мед Атлант

“Смерті немає – є новий початок”: військові та волонтери сумують і діляться спогадами про “Фроста”. ФОТО/ВІДЕО

Як раніше інформувало МІСТО, в ніч на 13 березня пішов з життя відомий госпітальєр з Івано-Франківська Сергій Мороз.

Сергій Мороз був волонтером, водієм-парамедиком батальйону «Госпітальєри», військовим капеланом. Із січня 2015 року працював на першій лінії, рятуючи поранених бійців і місцевих мешканців. Попри важку хворобу Сергій постійно допомагав військовим на фронті.

Друзі, рідні та просто знайомі теплими словами згадують Сергія.

Сергій Мороз, “Фрост”, був дуже крутий капелан, інструктор по медицині, незвичайний друг для всіх, незвичайний патріот, доброволець, боєць у складі батальйому “Госпітальєри”. Дякую тобі, друже “Фрост”. Україні не вистачатиме тебе. Вічна пам’ять, – пише Володимир Суботовський.

Sergiy Moroz "Фрост" був дуже крутий капелан та інструктор по медицині і взагалі дуже не звичайний друг для всіх. Не звичайний патріот, доброволець, боєць у складі Госпітальєри Госпитальеры Hospitallers дякую тобі друже "Фрост"!!!Україні нехвататиме тебе, вічна пам'ять!!!Відео із роботи Tatyana Rassos в проекті Les enfants de Maïdan

Опубліковано Volodymyr Subotovsky Середа, 13 березня 2019 р.

Пішла з життя людина, яка зробила великий внесок для змін нашої демократичної української держави. Свідченням цього є його патріотизм та відданість українському народу. Передчасна смерть Сергія Мороза – це непоправна втрата для його рідних, близьких, друзів, колег, усього українського суспільства. Світла пам’ять про справжнього патріота України, який присвятив своє життя розвитку національно-патріотичного руху, – розповідає Назар Кішак.

Дядько Сергій, Ви були Найкращою Людиною. Нам вас дуже не вистачатиме. Таких як ви дуже мало, майже немає. Дуже дуже любимо і ніколи не забудемо,- пише Віка Курій.

Важка втрата. Сум пробиває наскрізь, сльози заливають очі. Так багато хочеться сказати, але скажу лиш вибач, брате. Я пам’ятатиму тебе завжди, – пише Східний Вовк.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...