Мед Атлант

У Франківську вартові допомогли чоловікові, який лежав на вулиці без свідомості

Вчора, 13 березня в ході пішого патрулювання Площі Привокзальної в 20:15 піший патруль КП “Муніципальна варта” виявив невідомого чоловіка, який лежав біля одного з кіосків громадського харчування.

Як стало відомо МІСТУ з особистих джерел, чоловік лежав без свідомості, пульс і дихання були присутні, але на заклики інспекторів і перехожих він не реагував.

Інспекторам варти так і не вдалося самостійно його привести до тями. Відповідно було прийнято рішення викликати громадянину карету швидкої допомоги. Медики оперативно прибули на виклик та констатувати в чоловіка стан сильного алкогольного сп’яніння. Після чого фельдшеру швидкої за допомогою медичних засобів вдалося привести чоловіка до свідомості, але самостійно пересуватися він не міг, – розповідає головний інспектор відділу охорони публічного порядку Андрій Кабанов.

Працівники ШМД посадили чоловіка на бордюр і пояснили, що забирати його не будуть, оскільки п’яних вони не мають куди доставляти. Чоловіка медичні працівники так і залишили на бордюрі.

Також, в цей день тим самим пішим патрулем на Площі Привокзальній було складено 2 протоколи на громадян, які розпивали спиртні напої в публічних місця. Також проведено більше 30 профілактичних бесід в цьому районі, про недопущення розпиття алкогольних напоїв в публічних місцях.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...