Мед Атлант

Україна стала привабливішою для інвестицій – Іванна Климпуш-Цинцадзе

Сьогодні, 18 березня в Івано-Франківську віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе взяв участь у регіональній конференції в межах інформаційної кампанії «Євроінтеграція: сила можливостей».

Дуже важливо, що Україна встановлює рух до верховенства права, як окремої людини, так і підприємства.

В нас серйозно покращується інвестиційна привабливість нашої країни. Україна зараз знаходиться в десятці тих країн, які мають найвищі показники відкриття даних. Це свідчить про готовність до прозорості та зрозумілості тих процедур, які ми сьогодні встановлюємо в Україні. Головне – вміти ними користуватися. Попри те, що на даний час ми вже маємо що запропонувати світові, ми також маємо над чим працювати, -коментує Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Особливий наголос віце-прем’єр-міністр поставила на розвиток малого та середнього бізнесу в Україні. На цей час інсує багато інструментів, якими можна скористатися для того, щоб обрахувати всі можливості та способи руху, як вийти на європейський ринок, та що для цього треба зробити, які сертифікації потрібно пройти. Вся інформація є доступною, але для того, що правильно нею скористатися, потрібно прикласти зусиль.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...