Мед Атлант

Олександр Шевченко на Городенківщині: “Моя мета – створити заможну країну”. ФОТО

Заможна країна з успішними людьми. Саме такою є моя мета і саме тому я йду в політику. Повірте, в мене є все. Я забезпечена людина, в мене чудова родина. Але я хочу, аби всі люди поруч зі мною жили щасливо. Вірю, що так і буде, – сказав на зустрічі із жителями села Ясенів-Пільний, що на Городенківщині, кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

Разом із громадою обговорили багато важливих питань: тарифи, дороги, рівень життя, пенсій та зарплат.

Держава забула про своїх громадян. Особливо у селах. Люди виживають, як можуть. Мільйонами виїжджають за кордон. Або ж за копійки продають те, що виростили власною працею. А монополісти отримують від держави мільйонні дотації. Люди, я вас прошу, не обирайте тих, що нас обманюють. Бо з такою владою ми ризикуємо втратити Україну,- сказав кандидат у президенти.

Олександр Шевченко на Городенківщині провів низку зустрічей із місцевими жителями. А також завітав у місцеву гімназію.

Городенківщина – край ініціативних та працьовитих людей. Тішить, що вони хочуть дізнатись якомога більше, а тому наші зустрічі були динамічними і цікавими. Я щиро вірю, що жителі цієї місцевості невдовзі житимуть у заможній, успішній країні. Головне – створити усі передумови для розвитку,- підсумував Олександр Шевченко

*на правах реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...