Мед Атлант

У Франківську виступить міжнародна зірка Віллі Вільям під час грандіозного фестивалю

У Франківську виступить міжнародна зірка Віллі Вільям під час грандіозного фестивалю “Карпатський простір”.

Про це розповіли на прес-конференції з нагоди 4-го Міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір”. З Віллі Вільямом ведуться переговори. Адже в райдері зірки вказаний 5-ти зірковий готель, а такого, як виявилося, у Франківську немає. Організатори сподіваються, що переговори закінчаться успішно. Але в разі відмови у них є додатковий варіант.

Загалом під час фестивалю працюватимуть 14 різних просторів для дорослих та дітей. Протягом трьох днів на локаціях під відкритим небом будуть розташовані ярмарки, кухні різних краін та окремі локації з винами. Уперше на цьогорічному фестивалі працюватиме кавова локація.

Програму представив автор ідеї та співзасновник фестивалю Богдан Струтинський. Учасниками фестивалю стануть понад 17 країн світу.

Особливість цього фестивалю – це те, що в його рамках відбуватиметься велика кількість заходів, – розповів мер Франківська Руслан Марцінків.

Під час фестивалю буде багато локацій: театральний простір, мистецький простір, музичний простір, архітектурний простір, дитячий простір, джазовий простір, діджейська вечірка, літературний простір, кулінарний простір, кіно простір, простір класичної музики будуть, кавовий та винний.

Фестиваль – це Поширення ідеї мистецтва як способу взаємодії між людьми, – розповів Володимир Федорак, начальник управління культури, національностей та релігі Івано-Франківської ОДА.

Читайте також: В Івано-Франківськ напередодні Дня міста завітає KAZKA та HARDKISS. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...