Мед Атлант

На вихідні “Прикарпаття” програло”Колосу” з рахунком 3:1

У суботу, 23 березня, МФК “Прикарпаття” провело перший офіційний поєдинок у новому році – на виїзді проти “Колоса” з Ковалівки.

На жаль, івано-франківський клуб зазнав поразки у матчі 19-го туру Першої ліги з рахунком 3:1. Зазначимо, що “Прикарпаття” завершувало поєдинок увісьмох, адже арбітр матчу Олександр Шандор видалив трьох наших гравців.

Щоб підтримати рідний клуб, понад сто франківських уболівальників зібралось у фан-зоні на території Палацу Потоцьких.

Утім, попри рахунок, у фан-зоні вистачало і приємних моментів. Так, серед уболівальників розіграли цінні подарунки, зокрема, м’яч з автографами зірок українського футболу – Анатолія Дем’яненка, Святослава Сироти, Владислава Ващука, Василя Раца, Олексія Бєліка, Едуарда Цихмейструка, В’ячеслава Свідерського, Олега Венглінського та інших.

Прийшов підтримати франківський клуб і міський голова Руслан Марцінків.

“У першому виїзному матчі року проти ФК “Колос” уже звично вболіваємо за Команду Рідного Краю у фан-зоні. Грати на виїзді завжди непросто, але ми підтримуємо хлопців на будь-який відстані”, – наголосив мер.

Зазначимо, уже найближчої середи, 27 березня, МФК “Прикарпаття” зіграє перший домашній матч у 2019 році – проти “Миколаєва”.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...