Мед Атлант

Дружній Франківськ: у місті пройшов спільний забіг з гравцями ФК “Прикарпаття”

Сьогодні, 27 березня, в Івано – Франківську організували спільний пробіг франківців разом з гравцями ФК “Прикарпаття”.

Ми представляємо франківський півмарафон і починаємо активізовувати мешканців міста навколо теми футболу. Оскільки сьогодні у Франківську буде проведена футбольна гра ФК “Прикарпаття”, ми вирішили об’єднатися та показати свою підтримку команді. Ми не сподіваємось зібрати велику кількість людей, але хочемо показати, що біг є основою здоровго життя. Ми закликаємо людей на підтримку один одного. Дистанція довільна, біжимо просто в кайф. Серед людей є професійні бігуни, – розповідає Ігор Коцак, організатор франківського півмарафону.

Незважаючи на вітряну погодуучасники все ж не полінувалися прийти на забіг.

Сьогодні був проведений забіг на підтримку команди. Це все присвячено для того, щоб підтримати хлопців, надихнути їх на хороший результат. Команда готова на всі 100 відсотків, половину складу зараз травмовано, але інша частина готова замінити основних гравців, і показати хороші результати, – коментує президент ФК “Прикарпаття” Василь Ольшанецький.

Участь в забігу взяли як юні гравці команди ФК “Прикарпаття” U-19, так і франківці, які ведуть здоровий спосіб життя.

Я змалку люблю спорт і як тільки я дізнався, що буде проведена така акція, то одразу вирішив приєднатися. Я слідкую за успіхами команди і хоча в останньому матчі їхні досягнення не дуже втішили, сьогодні ми сподіваємось на перемогу, – ділиться учасник забігу, студент ПНУ Андрій Пристайко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...