Мед Атлант

Болехівчани приєдналися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

З 21 березня 2019 року в Україні стартувала щорічна акція Державного агентства лісових ресурсів «Майбутнє лісу у твоїх руках», яка триватиме протягом місяця.

Акція має на меті підвищити інтерес бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, збереження та примноження природної спадщини, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

У Болехові також приєдналися до щорічної Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках». Цьогоріч акція пройшла у центральній частині міста та на Співочому полі.

Участь у ній взяли керівництво та працівники Болехівської міської ради на чолі з міським головою Богданом Мельником, ДП “Болехівське лісове господарство” на чолі з директором Ігорем Лазорком, Болехівського ККП під керівництвом Геннадія Микитина, а також вихованці гуртка «Юні квітникарі» Болехівського ліцею № 1 разом зі своїм керівником Світланою Федорович.

Лісівники та майстер з озеленення Болехівського ККП Любов Данилюк розповіли учням та всім учасникам заходу про те, як правильно посадити декоративні кущі та дерева, щоб вони якнайкраще укорінились, а також поділилися знаннями про створення, вирощування та догляд за зеленими насадженнями.

Спільними зусиллями висаджено кущі самшиту, бересклету, ялівця козацького, дерева сосни звичайної на Співочому полі, біля пам’ятника Михайлові Гаврилку, біля пам’ятника Іванові Франку та на площі перед собором святих Жінок Мироносиць.

Всі учасники були задоволені виконаною роботою і поверталися додому з гарним настроєм та усвідомленням того, що сьогодні зробили дуже важливу і корисну справу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...