Мед Атлант

У Франківську чоловік побив колишню дружину: жінка отримала струс головного мозку

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловіку, який побив свою колишню дружину.

Впродовж тривалого часу чоловік перебував у неприязних відносинах зі своєю колишньою дружиною, у зв’язку із чим у них неодноразово виникали конфлікти за місцем їх спільного проживання.

Потерпіла в судовому засіданні пояснила, що під час конфлікту чоловік повідомив їй, що покидає її та забирає свої речі. Він вимагав від неї гроші, якій її батько подарував на весілля. Під час конфлікту обвинувачений обзивав її та наніс їй два удари кулаком правої руки в область голови. Після цього вона подзвонила своєму батькові і вони поїхали в лікарню по вул. Матейки. Їй поставили діагноз – струс головного мозку. Від госпіталізації вона відмовилась, бо вдома залишилась маленька дитина.
Жінка також наголосила, що між нею та обвинуваченим часто виникали конфлікти.

Обвинувачений розкаювався у вчиненому, просив врахувати, що цивільний позов в частині матеріальної шкоди він визнає в повному обсязі, а в частині моральної шкоди на суму 10000 гривень, в майбутньому планує відшкодувати.

Стягнути з обвинуваченого на користь потерпілої 1268 гривень 51 копійку матеріальної шкоди та 15000 гривень моральної шкоди, – йдеться в ухвалі суду.

Суд визнав винним у вчиненні злочину передбаченого ст.125 ч.2 КК України та призначив покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Нагадаємо, що на Франківщині зафіксували 25 порушень виборчого процесу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...