Мед Атлант

Інша сторона: на TEDxIvanoFrankivsk спікери говоритимуть про свої досягнення під незвичним кутом

15 червня у Франківську відбудеться п‘ята конференція TEDxIvanoFrankivsk, яка відкриє «іншу сторону» відомих спікерів. Про це організатори повідомили сьогодні, 4 квітня, на прес-конференції.

“Цього року ми змінюємо концепцію – люди будуть розповідати про свої думки, ідеї та досягнення під незвичним кутом – з іншої, невідомої суспільству сторони”, – розповів проектний менеджер конференції Михайло Джогола.

На конференції очікують 10-12 спікерів. Наразі назвали трьох із них.

Катерина Бабкіна, відома українська письменниця, поетеса, сценаристка і драматургиня.

Роман Шеремета, відомий економіст, найкращий економіст за версією «Форбс».

Андрій Черніков, керівник ІТ-компаніі Lotatech.

Мені дуже імпонує, що всього за 18 хвилин потрібно вмістити тему і цікаво її розповісти,- поділився Андрій Черніков, один зі спікерів конференціі.

Відомі спікери розповідатимуть про іншу сторону своєї особистості, невідому публіці. Люди з менш відомими іменами, але справжні фахівці у певній справі, покажуть іншу точку зору на діяльність чи напрям, наприклад, спорт чи подорожі, розповіла Христина Вінтонів, ліцензіатка TEDxIvanoFrankivsk.

Довідково: TEDx – щорічні конференціі, які проходять по всьому світу і присвячені «ідеям, які варті поширення». В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013 році.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...