Мед Атлант

Стадіон, так стадіон… Порошенко прийде на дебати на “Олімпійському”

Як раніше повідомляло МІСТО, вчора, 3  березня пізно ввечері, кандидат в президенти Володимир Зеленський покликав на дебати діючого Президента України Петра Порошенка.

Але Зеленський поставив свої умови для їхнього проведення. За його словами, вони мають відбуватися на НСК “Олімпійський”, щоб всі охочі змогли прийти, послухати та подивитися.

Відповідь Порошенка не змусила довго чекати. Вже сьогодні, 4 квітня близько 4:30 Президент опублікував відео, в якому погодився на поставлений ультиматум.

Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу, – розповідає Порошенко.

Мер міста Івано-Франківська навіть встиг пожартувати на цю тему. Руслан Марцінків запропонував провести дебати на стадіоні “Рух” в нашому місті.  

Володимир Зеленський іде на дебати!

Володимир Зеленський іде на дебати!

Опубліковано Команда Зеленського у Чернігові Середа, 3 квітня 2019 р.

Cтадіон, так стадіон

Правила дебатів прописані в законі про вибори Президента, почитайте будь ласка. Вони можуть відбуватися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже усталені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу.

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 3 квітня 2019 р.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...